Dispositivos e acessórios
Cider-Kipstoofpot
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porties
Sódio
1126 mg
Proteína
287.6 g
Energia
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Gordura
250.5 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
68.2 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
Hugo spritz
25h 10min
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Groentesticks
Nenhuma avaliação
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação