Dispositivos e acessórios
Spiesje van konijn, appel en pruim
Preparação 20min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
49.5 g
Energia
3649 kJ /
869 kcal
Gordura
33.8 g
Hidratos de carbono
87.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardbeiendaiquiri
10min
Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Paaspastei
Nenhuma avaliação
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Pierogi met vlees
1h
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min