Dispositivos e acessórios
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Preparação 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1193 kJ /
285 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Pad Thai
45min
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Steak tartaar
30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Bolognesesaus
1h 15min
Aardappel-preisoep
40min