Dispositivos e acessórios
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Preparação 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1152.5 mg
Proteína
42.5 g
Energia
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Gordura
37.8 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
20.3 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Nasi Goreng
40min
Rijst met Zeevruchten
Nenhuma avaliação
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Tarbot met salsasaus
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje in papillot
1h
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Verfrissende Melkdrank
5min
Gegratineerde coquilles
25min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Bolognesesaus
1h 15min
Scampi cajun citroen pasta
30min