Dispositivos e acessórios
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Preparação 20min
Total 4h 25min
8 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
52.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
80.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Miso dressing
5 min
Salsa verde
5 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Stewed prunes
55 min
Avocado dressing
10 min
Spicy tuna dip
5 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min