Dispositivos e acessórios
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Preparação 20min
Total 4h 25min
8 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
52.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
80.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Gluten free loaves
2h 15min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Black tahini banana bread
1h 20min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Grain free wraps
15min
Homemade toasted muesli
30min