Dispositivos e acessórios
Glutenvrije quiche Lorraine
Preparação 30min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingredientes
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
575.7 mg
Proteína
9.5 g
Energia
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Gordura
24.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
12.3 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Perzik- en Amandelijs
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Hugo spritz
25h 10min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Paaspastei
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Bessencurd
20min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Spaghetti muffins
55min
Pruimentaart
1h 30min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min