Dispositivos e acessórios
Spanakopita
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 pieces
Ingredientes
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
frozen spinach defrosted, squeezed (approx. 600 g)1500 g
-
feta cheese crumbled400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
filo pastry6 sheets
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
658.1 mg
Proteína
10.3 g
Energia
739.2 kJ /
176.7 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14h 45min
Sumac-spiced Houmous
5min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min