Dispositivos e acessórios
Spanakopita
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 pieces
Ingredientes
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
frozen spinach defrosted, squeezed (approx. 600 g)1500 g
-
feta cheese crumbled400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
filo pastry6 sheets
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
658.1 mg
Proteína
10.3 g
Energia
739.2 kJ /
176.7 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine and Lentil Salad
40min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Gluten-free Bread
3h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Baba Ganoush
1h
Walnut and spinach pesto
5min