Dispositivos e acessórios
Tahini and Beetroot Dip
Preparação 5min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
910 kJ /
220 kcal
Gordura
17.6 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot Houmous
15min
Baba Ganoush
1h
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h