Dispositivos e acessórios
Tomato-egg drop soup
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
693.8 mg
Proteína
5.7 g
Energia
417.6 kJ /
99.8 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
3.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Hand Ripped Cabbage
20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Stir Fried French Beans
15min
Tomato-egg soup
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min