Dispositivos e acessórios
Tomato-egg drop soup
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
vegetable oil10 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
693.8 mg
Proteína
5.7 g
Energia
417.6 kJ /
99.8 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
3.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Nenhuma avaliação
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Nenhuma avaliação
Hand Ripped Cabbage
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Mapo Tofu
35min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Cantonese Steamed Fish
40min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min