Dispositivos e acessórios
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
dashi powder (see Variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcional)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
medium raw prawns6
-
frozen green peas (approx. 25 g)30
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
576 kJ /
138 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min