Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Herbal Chicken
Preparação 10min
Total 4h 15min
2 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
49 g
Energia
1686 kJ /
403 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Chicken Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Sous-Vide Salmon
1h
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min