Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Herbal Chicken
Preparação 10min
Total 4h 15min
2 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
49 g
Energia
1686 kJ /
403 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Chicken Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Sesame Crème
10min
Buddha's Delight
55min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Rice Wine Chicken
30min