Dispositivos e acessórios
Gluten free pizza dough
Preparação 30min
Total 2h
16 slices
Ingredientes
Dough
-
psyllium husk15 g
-
warm water280 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
apple cider vinegar15 g
-
gluten free plain white flour (see Tips)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
white rice flour70 g
-
extra virgin olive oil to grease
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
126.8 mg
Proteína
2 g
Energia
307.8 kJ /
73.6 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Date and nut balls
20min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Gluten free loaves
2h 15min
Gluten-free Bread
3h 20min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Banana bread
1h 40min
Fruity dream
10min
Gluten free shortbread
1h 35min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten free focaccia bread
1h