Dispositivos e acessórios
NZ mustard sauce
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
364.7 mg
Proteína
2.8 g
Energia
287.1 kJ /
68.6 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Salted caramel slice
2h 30min
Traditional sausage rolls
50min
Lolly cake
4h 5min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3h 25min
Triple chocolate muffins
20min
Curried sausages
40min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Nenhuma avaliação
Beer batter fish
40min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Cheese and bacon scones
35min