Dispositivos e acessórios
NZ mustard sauce
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
364.7 mg
Proteína
2.8 g
Energia
287.1 kJ /
68.6 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sub rolls
2h
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Lolly cake
4h 5min
Salted caramel slice
2h 30min
Tomato relish
2h 10min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Lemonade scones
25min
Traditional sausage rolls
50min
Chewy chocolate brownies
35min
Melting moments with lemon cream
45min