Dispositivos e acessórios
Freeform bread with filling
Preparação 10min
Total 1h 35min
12 slices
Ingredientes
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour plus extra to dust420 g
-
sea salt1 tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
VEGEMITE®1 - 2 tbsp
-
mixed seeds to sprinkle (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
279.3 mg
Proteína
7.7 g
Energia
848.6 kJ /
202.8 kcal
Gordura
5.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Getting started)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Dairy-free coconut ice cream
Nenhuma avaliação
Stywe pap (firm porridge)
40min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Cheese and bacon scones
35min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Boston Bun
2h 45min
Bunny chow
45min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min