Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spicy Rub
- 1800 g beef short ribs, bone in (8-10 cm)
- 2 tbsp dark brown sugar
- 2 tbsp chilli powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 ½ tsp onion powder
- ½ tsp granulated garlic
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp cumin seeds
- ¼ tsp cayenne pepper
- 2 whole cloves
Sweet barbecue sauce
- 1 red onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 210 g tomato sauce
- 120 g dark brown sugar
- 60 g pineapple juice (see Tips)
- 60 g honey
- 1 tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1200 g water
Polenta
- 150 g Gouda cheese, cubed (3 cm pieces)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 900 g water
- 130 g polenta
- 1 tsp sea salt
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- spring onions/shallots, julienned, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 6452.7 kJ / 1542.2 kcal
- Proteína
- 51.8 g
- Hidratos de carbono
- 43.4 g
- Gordura
- 129.2 g
- Gordura saturada
- 60 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sódio
- 1583.4 mg
Receitas alternativas
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Beef stock paste
3 Std.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.