Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jackfruit filling
- 1 garlic clove
- 3 eschalots, cut into halves
- 2 tsp peanut oil
- 1 canned jackfruit in brine, drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- ½ tsp Chinese five spice
- 50 g hoi sin sauce
- 1 tbsp tamari
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp Sriracha sauce
- 1 tsp arrowroot starch
Vegetables
- 160 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 1 Lebanese cucumber, unpeeled, ends removed
- 1 carrot, trimmed and peeled
Assembly
- 12 sheets rice paper roll wrappers
- 100 g rice vermicelli noodles
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, cut into strips
- 3 sprigs fresh mint, leaves only, cut into strips
- 100 g fresh bean sprouts (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1507.5 kJ / 360.3 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 79.1 g
- Gordura
- 3.5 g
- Gordura saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 632.9 mg
Receitas alternativas
Mini apple crumble cakes
1hod. 15min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Vegetarian Pizza (TM6)
Nenhuma avaliação
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod. 10min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1hod. 10min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2u. 10min