Dispositivos e acessórios
Mustard and cheddar mash
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
royal blue potatoes or Desiree potatoes, peeled and cut into evenly sized pieces (2-3 cm)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
mature cheddar cheese coarsely grated, plus extra to serve100 g
-
wholegrain mustard to taste (see Tips)20 - 30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
747.9 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1636.6 kJ /
391.2 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
47.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1h
Milo® mousse
1h 5min
Curried sausages
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Tamarind whiskey Sour
1h 10min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Roasted fennel dip
35min
Fondant au chocolate
50min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min