Dispositivos e acessórios
JJ's 2-step chicken curry
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
curry powder to taste (see Tips)20 - 30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)20 g
-
bone-in skinless chicken thighs700 g
-
fresh coriander leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
165.9 mg
Proteína
36.4 g
Energia
1415.2 kJ /
338.3 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Best of Recipe Community
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tex-Mex chicken casserole
45min
Easy lamb hotpot
2h
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Lamb sausage ragu
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Quick and easy pork noodles
20min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Macaroni carbonara
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Creamy beef curry
1h 15min