![Beef stew with gnocchi Beef stew with gnocchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1aa60d07-356c-48f2-827c-f01dc346db94/Derivates/a048ef57-31d5-41e1-8cfb-ce029d4793dc.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g vegetable oil
- 800 g gravy beef, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 170 g red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 70 g celery, cut into slices (5 mm -1 cm)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut in pieces (2 cm)
- ¾ - 1 tsp hot paprika, to taste
- 600 g water
- 30 g tomato paste
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 4 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ¼ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp sea salt
- 500 g gnocchi (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2724 kJ / 651.1 kcal
- Proteína
- 50.9 g
- Hidratos de carbono
- 50.5 g
- Gordura
- 27 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sódio
- 713.6 mg
Receitas alternativas
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Chicken Pizzaiola
50min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Spaghetti alla carbonara
30min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 godz.
Lamb sausage ragu
30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Apricot Chicken
35min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min