Versões compatíveis
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Gordura
- 62.6 g
- Gordura saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sódio
- 2164.7 mg
Receitas alternativas
Meatballs in red pepper sauce
30min
Aussie potato salad
1h 30min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Chunky bolognese
50min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Mexican cottage pie
1h 30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min