Dispositivos e acessórios
Mini lemon curd tarts
Preparação 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
6.1 mg
Proteína
1.1 g
Energia
422.3 kJ /
100.5 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Delicious lemon pudding
55min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
ANZAC biscuits
40min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Pavlova towers
4h 30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Aussie damper
45min
Lemonade scones
25min
Sticky date pudding
1h 30min
Buttermilk scones
35min