Dispositivos e acessórios
Mini lemon curd tarts
Preparação 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
6.1 mg
Proteína
1.1 g
Energia
422.3 kJ /
100.5 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rose gold baking
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Sour cream pastry
25 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30 Min
Freckles
1 Std.
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Buttermilk scones
35 Min