Dispositivos e acessórios
Eccles Cakes
Preparação 20min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes180 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water2 Tbsp
Filling
-
unsalted butter25 g
-
dark brown sugar50 g
-
currants100 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg white1
-
caster sugar for sprinkling1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.1 g
Energia
971 kJ /
232 kcal
Gordura
14.4 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min
Bakewell Tart
1h 50min
Hot Cross Buns
3h 50min
Apple Crumble and Custard
4h
Sticky Toffee Puddings
1h
Rich Shortcrust Pastry
25min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Chocolate Orange Steamed Pudding
3h
Bara Brith
10h
Peshwari Naans
2h