Dispositivos e acessórios
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
Preparação 20min
Total 1h
10 portions
Ingredientes
-
pancetta thick cut and rind removed (approx. 350 g)6 slices
-
pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed20 slices
-
white bread, slightly stale torn into pieces (3 cm)250 g
-
fresh sage leaves3
-
onions halved2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (approx. 15 g)8 sprig
-
unsalted butter diced80 g
-
dried apricots cut in pieces (approx. 70 g)12
-
dried cranberries50 g
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
apricot jam1 Tbsp
-
large eggs2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
1110 kJ /
264 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Sloe Gin
2160h 20min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Peanut Brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Lemon Delicious
50min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Quiche Lorraine
45min
Sticky Toffee Puddings
1h
Cranberry Chutney
25min