Dispositivos e acessórios
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
Preparação 20min
Total 1h
10 portions
Ingredientes
-
pancetta thick cut and rind removed (approx. 350 g)6 slices
-
pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed20 slices
-
white bread, slightly stale torn into pieces (3 cm)250 g
-
fresh sage leaves3
-
onions halved2
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (approx. 15 g)8 sprig
-
unsalted butter diced80 g
-
dried apricots cut in pieces (approx. 70 g)12
-
dried cranberries50 g
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
apricot jam1 Tbsp
-
large eggs2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14 g
Energia
1110 kJ /
264 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Gluten-free Bread Sauce
35 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 Std. 40 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Yule Log
3 Std.
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 Std. 40 Min
Deconstructed Lemon Tarts
30 Min
Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 Std. 30 Min