Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Preparação 5min
Total 5min
460 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 460 g
Sódio
1666 mg
Proteína
36.3 g
Energia
4204 kJ /
1004.8 kcal
Gordura
78.8 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
18.6 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Red Pesto
10min
Aubergine and Almond Dip
20min
Vanilla and Honey Toasted Granola
1h 35min
Raw Asian Salad
10min
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Balsamic Spelt Salad
20min
Basil Pesto
10min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Pesto with Rocket and Chilli
10min