Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Preparação 5min
Total 5min
460 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 460 g
Sódio
1666 mg
Proteína
36.3 g
Energia
4204 kJ /
1004.8 kcal
Gordura
78.8 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
18.6 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot Houmous
15min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Pea and Mint Soup
20min
Sloe Gin
2160h 20min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Curried Parsnip Soup
30min
Carrot and Coconut Salad
5min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min