Dispositivos e acessórios
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Rice pudding
-
lime zest only, no white pith1
-
caster sugar60 g
-
risotto rice200 g
-
coconut milk400 g
-
whole milk380 - 400 g
-
medium eggs2
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
Caramelised pineapple
-
unsalted butter30 g
-
440 g tinned pineapple slices, in juicefresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut in wedges (1-2 cm)½
-
pecan nuts (opcional)2 Tbsp
-
dark brown sugar3 Tbsp
-
mixed spice½ tsp
-
water2 Tbsp
-
desiccated coconut toasted20 - 40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.1 g
Energia
2028 kJ /
483 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Weekend Brunch
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Chai Spiced Rice Pudding
1h 5min
Blueberry Cheesecake
5h
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Plum Lattice Tart
2h 20min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Multigrain Banana Pancakes
30min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min
Carrot Cake
2h 30min