Dispositivos e acessórios
White Bean and Feta Dip
Preparação 5min
Total 5min
500 g
Ingredientes
-
tinned haricot beans rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mayonnaise60 g
-
olive oil30 g
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
460.3 mg
Proteína
8.8 g
Energia
1197.5 kJ /
286.2 kcal
Gordura
24 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips and Spreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Berry Foam
10min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Beetroot Salad
10min
Hot Artichoke Dip
30min
Beetroot Houmous
15min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Carrot and Coconut Salad
5min
Best Basic Houmous
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h