Dispositivos e acessórios
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
801 mg
Proteína
51 g
Energia
2107 kJ /
504 kcal
Gordura
22 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Autumn Dinners
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Béarnaise Sauce
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Scallops with pea purée
25min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Smoked Mackerel Pâté
55min