Dispositivos e acessórios
Potato and Celeriac Gratin
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
milk100 g
-
whipping cream200 g
-
ground nutmeg3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
celeriac cut in pieces (3-4 cm)650 g
-
water500 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), diced (2 cm)650 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
382 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1212 kJ /
290 kcal
Gordura
16 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
9.7 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta alla Nerano
40min
Mushroom Risotto
30min
Pea and Mint Soup
20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Root Vegetable Gratin
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Curried Parsnip Soup
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min