Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce

Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce

3.9 64 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • wild rice mix (combination of wild rice and other rice)
    180 g
  • water
    1200 g
  • broccoli florets
    500 g
  • fresh salmon fillets
    600 - 800 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon thin peelings of skin and juice
    1
  • milk
    200 g
  • plain flour
    30 g
  • unsalted butter
    30 g
  • fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing
    1 bunch

Nutrição por 1 portion

Energia 530 kcal / 2217 kJ
Proteína 43.8 g
Gordura 19.5 g
Hidratos de carbono 44.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...