Dispositivos e acessórios
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
wild rice mix (combination of wild rice and other rice)180 g
-
water1200 g
-
broccoli florets500 g
-
fresh salmon fillets600 - 800 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
milk200 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh dill (5-10 g), plus extra for garnishing1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
43.8 g
Energia
2217 kJ /
530 kcal
Gordura
19.5 g
Hidratos de carbono
44.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All-in-one Meals
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min
Tomato Rice
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Salmon Farfalle with Pesto
45min