Versões compatíveis
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (opcional)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp ground sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
ou 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g parboiled rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g flour
- 500 g crushed tomatoes, canned
- 50 g tomato purée (concentrated)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2712 kJ / 648 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 80 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 8.3 g
Receitas alternativas
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Meatloaf
1h 20 phút
Salt Cod Gratin
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 λεπτ.
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Meatballs with tomato sauce
45min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min