Dispositivos e acessórios
Potato and Dried Mushroom Soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
celery cut in pieces50 g
-
carrot peeled, cut in pieces50 g
-
onion quartered50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced40 g
-
water1200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)400 g
-
dried porcini mushrooms20 g
-
dried marjoram (see tip)1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
737 kJ /
176 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Garlic Turkey Stew
45min
Mushroom Stroganoff
30min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Grisons Barley Soup
55min
Onion Soup
1h
Potato Pancakes
45min
Borscht
50min
Irish Potato Soup
35min
Liver Cake
1h 50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h