Dispositivos e acessórios
Seafood Rice
Preparação 35min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
fresh mussels, cleanedfresh clams cleaned400 g
-
water plus extra for clams800 g
-
salt to taste, plus extra for clams1 - 2 tsp
-
raw prawns, unpeeled300 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
green peppers cut in pieces150 g
-
olive oil70 g
-
white wine150 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped2 Tbsp
-
saffron1 pinch
-
short grain rice (e.g. paella rice) (see tip)350 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
25 g
Energia
1920 kJ /
459 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
tap.cook.eat
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Paris Dakar
5min
Onion soup
1h 10min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Monkfish and prawn soup
1h
Seafood Risotto
40min