Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Macaroni Cheese
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
water800 g
-
butternut squash diced (1 cm)400 g
-
macaroni pasta350 g
-
plain flour40 g
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt or more to taste½ tsp
-
ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
417.7 mg
Proteína
19.3 g
Energia
2077.9 kJ /
496.6 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
60.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Pea Pasta
25min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Vegetable pasta sauce
40min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegetable pasta sauce
40min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min