Asian-style Chicken, Rice and Vegetables

Asian-style Chicken, Rice and Vegetables

3.6 93 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • chicken breasts, skinless cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • fresh parsley
    20 g
  • soy sauce
    30 g
  • olive oil
    70 g
  • garlic clove
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • onions quartered
    100 g
  • red peppers cut in pieces
    150 g
  • chicken stock
    900 g
    liquid vegetable stock
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • long grain rice rinsed
    200 g
    basmati rice, rinsed
  • broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)
    100 g
  • carrots peeled, sliced (2 mm)
    100 g
  • cornflour
    30 g
  • water
    40 g

Nutrição por 1 portion

Energia 537 kcal / 2248 kJ
Proteína 30.9 g
Gordura 21.2 g
Hidratos de carbono 55.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...