Chick Pea Curry

Chick Pea Curry

4.1 90 avaliações
Preparação 5min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
    250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip)
  • garlic cloves
    4
  • onions quartered
    350 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
    50 - 60 g
  • olive oil
    50 g
  • cumin seeds
    1 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • amchoor (dried green mango powder)
    1 Tbsp
  • garam masala
    1 tsp
  • tinned chopped tomatoes
    800 g
    tomatoes, chopped
  • fine sea salt
    1 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 343 kcal / 1436 kJ
Proteína 12.5 g
Gordura 16.9 g
Hidratos de carbono 35.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...