Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil

Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil

3.7 75 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions

Ingredientes

Roasted Cauliflower
  • cauliflower cut in florets
    550 g
  • olive oil
    3 Tbsp
  • ground turmeric
    ½ Tbsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    2 pinches
Chilli & Garlic Oil
  • fresh red chillies halved
    2
  • garlic cloves
    4
  • fine sea salt
    1 tsp
  • olive oil
    125 g
Soup
  • onions quartered
    180 g
  • olive oil
    30 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • water
    600 g
  • pumpkin seeds
    3 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 382 kcal / 1587 kJ
Proteína 7 g
Gordura 31 g
Hidratos de carbono 11.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...