Dispositivos e acessórios
Thai Steamed Fish With Lime
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.1 g
Energia
502 kJ /
120 kcal
Gordura
1.1 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Nasi Lemak
45min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Masala Squid
25min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Nyonya Steamed Fish
45min
Tom Yum Goong
30min
Chicken Porridge
35min