Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g chicken legs, skin on, bone in (approx. 3 whole legs), cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g curry powder
- 2 tsp salt
- 15 - 20 dried chillies, deseeded and soaked to soften, cut into 5 cm length
- 3 garlic cloves
- 100 g shallots (approx. 10 shallots)
- 5 candlenuts
- 10 g fresh turmeric, peeled
- 10 g fresh galangal (lengkuas), peeled
- 60 g vegetable oil
- 120 g water
- 15 fresh curry leaves
- 2 stalks fresh lemon grass, white part only, cut into 5 cm length and smashed
- 300 g potatoes, cut into small wedges
- 200 - 240 g coconut milk
- 1 tsp sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1895 kJ / 453 kcal
- Proteína
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Gordura
- 35 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken porridge with century egg
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Curry Chicken
1h
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Nasi Lemak
45 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Curry Fish
35min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min