Dispositivos e acessórios
Glutenfrit briochebrød
Preparação 10min
Total 2h 50min
12 skiver
Ingredientes
Gæring
-
mælk180 g
-
sukker10 g
-
gær25 g
-
boghvedemel20 g
Dej
-
smør til smøring
-
æg3
-
glutenfrit mel380 g
-
sukker60 g
-
salt1 tsk
-
psyllium husk2 spsk
-
glutenfrit mel
Bagning
-
æg sammenpisket1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 skive
Proteína
4 g
Energia
1050 kJ /
251 kcal
Gordura
10 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenfri
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Burgerboller
2h 20min
Brød med mælk
2h 20min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1h 45min
Blomsterbrød
1h 5min
Hytteostbrød
Nenhuma avaliação
Kanelvafler
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Glutenfrit kartoffelbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit toastbrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação
Nem brioche
Nenhuma avaliação