Dispositivos e acessórios
Yoghurt cheese
Preparação 15min
Total 24h 40min
21 pieces
Ingredientes
Yoghurt cheese
-
natural yoghurt (see Tips)1000 g
-
water200 g
-
sea salt plus an extra ½ tsp1 tbsp
Cheese coatings
-
walnuts50 g
-
sea salt to season
-
extra virgin olive oil plus extra to roll and drizzle1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
pure maple syrup20 g
-
fresh chives thinly sliced20 g
-
red pepper flakes or dried chilli flakes3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
336.3 mg
Proteína
2.1 g
Energia
210.7 kJ /
50.4 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
3.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Festive lobster pâté
4h 45min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Pickled red onions
1h 50min
Slap pap (soft porridge)
40min
Chunky guacamole
10min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Grain free wraps
15min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min