Dispositivos e acessórios
French dressing
Preparação 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
119.2 mg
Proteína
1 g
Energia
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Gordura
90.6 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caesar salad dressing
10min
Salsa verde
5min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Smoked trout pâté
3h 15min
Smashed pea and bean dip
30min
Orange curry dressing
10min
Creamy French Dressing
5min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Coleslaw
10min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min