Dispositivos e acessórios
French dressing
Preparação 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
119.2 mg
Proteína
1 g
Energia
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Gordura
90.6 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Lemon and caper aioli
15min
Caesar salad dressing
10min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Bread Sauce
1h 25min
Raw cauliflower tabouli
30min
Oysters Mignonette
5min
Creamy French Dressing
5min