Dispositivos e acessórios
Carrot top pesto
Preparação 5min
Total 15min
490 g
Ingredientes
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 490 g
Sódio
1124.1 mg
Proteína
75.2 g
Energia
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Gordura
258.5 g
Fibra
19.3 g
Gordura saturada
47 g
Hidratos de carbono
39.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Plum paste
1 Std.
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Banana oat clusters
55 Min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 Min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Vanilla wet chai
15 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min