Dispositivos e acessórios
Dr. Pop BBQ Sauce
Preparação 15h
Total 1h 5min
15 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
soda e.g. Dr. Pepper®24 oz
-
dark brown sugar4 oz
-
molasses2 oz
-
tomato paste12 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
dried ground cumin½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chili powder1 tbsp
-
honey2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
328.4 mg
Proteína
0.7 g
Energia
338 kJ /
80.8 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
16.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Southern BBQ
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Café Au Lait (Caffè Latte)
30min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Whipped Cream
10min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Charcoal Bao Buns
2h
Rosemary Salt
24h 5min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30min
Caesar Salad
30min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Lasagna Bolognese
3h
Southern Mac & Cheese
30min