Dispositivos e acessórios
Homemade miso soup
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
982.1 mg
Proteína
9.7 g
Energia
512 kJ /
122.4 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Miso Soup
40min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8h
Spicy Zucchini Noodles
10min
Japanese ramen noodles
1h
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Neapolitan pizza
1h 30min
Gado gado
1h
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Gluten free bread rolls
2h 30min