Dispositivos e acessórios
Chicken stock paste
Preparação 20min
Total 45min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Complete Recipe
Proteína
58 g
Energia
2714 kJ /
649 kcal
Gordura
35 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Brazilian Cheese Puffs
20 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Chicken stock paste
45 Min
Boiled eggs
20 Min
Basil pesto
10 Min
Steamed rice
25 Min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 Min
Chocolate hazelnut spread
45 Min