![Chicken stock paste Chicken stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
- 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse salt
- 100 g water
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 2714 kJ / 649 kcal
- Proteína
- 58 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 35 g
- Fibra
- 5.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Chicken stock paste
45 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Cold cut pork sausage
1 godz. 30 min
Sautéed prawns
15 Min
Spicy Pulled Beef
8h 10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Vegetable stock paste
50min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Browning Pork Strips
15 Min
Plain yoghurt in Varoma
12 Std.
Tom Yum Paste
45 Min