Dispositivos e acessórios
Pear twists on chocolate custard
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
90.9 mg
Proteína
9.1 g
Energia
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Gordura
34.2 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
17.2 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize - Autumn/Winter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Sugar-free layered lamingtons
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Salt-free chicken stock paste
45min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Ghost meringues
12h 25min
Meatloaf
1h 20min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Easy banana muffins
30min