Dispositivos e acessórios
Pear twists on chocolate custard
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces150 g
-
milk500 g
-
white sugar170 g
-
gluten free cornflour20 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
water250 g
-
cinnamon quill1
-
pear peeled, stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
macadamia nuts50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
90.9 mg
Proteína
9.1 g
Energia
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Gordura
34.2 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
17.2 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize - Autumn/Winter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teriyaki deli chicken
40min
Banana bread
1h 40min
Mexican scrambled eggs
20min
Breakfast burritos
45min
Banana and raspberry soft serve
5min
Chile con queso cob loaf
40min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2h 5min
Linguine marinara
30min
High protein peanut banana shake
5min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Easy banana muffins
30min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min