Dispositivos e acessórios
Choco tarte with curls pears
Preparação 15min
Total 1h 15min
14 slices
Ingredientes
-
hazelnuts30 g
-
butter plus extra to grease85 g
-
white sugar110 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
plain flour180 g
-
dark chocolate broken into pieces180 g
-
pouring (whipping) cream170 g
-
pears stem removed and trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)8
-
whipped cream to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
16.6 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1376.6 kJ /
329 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize - Autumn/Winter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Gluten free focaccia bread
1h
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Berry and polenta porridge
20min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Liquorice ice cream
8h 30min
Zucchini cheddar slice
45min