Dispositivos e acessórios
Focaccia
Preparação 15min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
bread flour17 ½ oz
-
sugar (optional)1 tsp
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra to grease and drizzle1 oz
-
warm water plus extra to sprinkle12 oz
-
fine sea salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary, leaves only chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
354.8 mg
Proteína
5.5 g
Energia
752.5 kJ /
179.9 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8h
Focaccia
3h
Mini triple layer bundts
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2h 55min
Pumpkin Pie
5h
Spaetzle
35min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min