Spiralized Scalloped Potatoes

Spiralized Scalloped Potatoes

5.0 2 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions

Ingredientes

  • water to fill bowl halfway
  • Yukon gold potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)
    20 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • Gruyère cheese cut into pieces
    6 oz
  • yellow onion cut into pieces
    3 oz
  • garlic cloves
    4
  • unsalted butter cut into pieces, divided
    4 oz
  • all-purpose flour
    3 oz
  • whole milk
    15 oz
  • fresh thyme leaves only
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • white pepper
    1 tsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 894.5 mg
Proteína 21.4 g
Energia 2128.4 kJ / 508.7 kcal
Gordura 32.3 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 19.1 g
Hidratos de carbono 33.7 g

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