Dispositivos e acessórios
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
Preparação 20min
Total 45min
8 pieces
Ingredientes
Salmon Cakes
-
green onions trimmed, cut into pieces3
-
salt½ tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
fresh salmon skinless, boneless, cubed (1 in.)11 oz
-
large egg1
-
panko1 oz
-
capers drained but not rinsed1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
Corn Salsa
-
red onions cut into pieces4 oz
-
red bell peppers de-seeded, de-stemmed, cut into pieces3 oz
-
fresh jalapeño chili de-seeded, de-stemmed1
-
sweet corn kernels8 oz
-
salt¼ tsp
-
cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
11 g
Energia
431 kJ /
103 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother’s Special Day
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55min
Green Bean Gremolata
25min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Maple and Mustard Salmon
20min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Fish Tacos
45min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Mediterranean Chicken
35min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Blueberry Cobbler
1h